ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ενδιαφέρεται για Μπέιλ

Δεν ενδιαφέρεται για Μπέιλ

Αποκλείεται ένας προορισμός ο οποίος φάνταζε αρκετά πιθανός για την συνέχεια της καριέρας του.

Ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του αναζητά ο Μπέιλ, αλλά αυτή δεν θα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το skysports ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποφάσισε να μην προχωρήσει στην απόκτηση του καθώς ο Ουαλός δεν πληροί τη βασική προϋπόθεση για τις κινήσεις που θα γίνουν στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν.

Ποιά είναι αυτή; Η ηλικία του… Ο Μπέιλ γίνεται τριάντα ετών, με τον Σόλσκιερ να έχει αποφασίσει να κινηθεί για αποκτήσεις παικτών μικρότερης ηλικίας και σαφώς με λιγότερα χρήματα ως αντίτιμο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αυτό επισημαίνει ότι ο Νορβηγός τεχνικός έχει ενημερώσει για την απόφασή του αυτή τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».

Έτσι, αποκλείεται ένας προορισμός ο οποίος φάνταζε αρκετά πιθανός για την συνέχεια της καριέρας του και ο Μπέιλ θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς στην Ρεάλ ο Ζιντάν έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον θέλει στη βασίλισσα τη νέα χρονιά.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top